Oceania Cruises


Om Oceania Cruises
Oceania Cruises er et upper-premium rederi verdenskjent for sin høye kvalitet på mat og gode service samt flotte reiseruter over hele verden. Er du på jakt etter en unik reiserute så kan det være at Oceania Cruises er noe for deg! Rederiet har totalt 6 mellomstore skip. De fire minste skipene, Regatta, Insignia, Nautica og Sirena tar beskjedne 684 passasjerer og er R-klasse skip (Regatta Class). De to nyeste skipene, Marina og Riviera tar 1250 passasjerer og er O-klasse skip (Oceania Class).

Atmosfære
Avslappende og rolig atmosfære ombord. Det er ingen fast bordsetning til middag, man kommer til spisesalen innenfor gitte åpningstider og bli tildelt bord. Inkludert i prisen har man og alkoholfri drikke som vann, juice, brus, spesialitetskaffe og te. Rederiet tilbyr gunstige og gode vinpakker.  Underholdning av kvalitet, men i mindre skala enn på de store skipene.

Appellerer til
Oceania Cruises passer for den bereiste voksne som setter pris på god mat i flotte omgivelser samt søker unike reiseruter over hele verden. 

Påkledning
På dagtid er det uformell påkledning. Det er ingen formelle kvelder, man kler seg elegant klassisk til middag. 

Bespisning

Ombord på de seks skipene har man et fint utvalg av restauranter. Se oversikt nedenfor på de ulike spisestedene ombord.

Alle de seks skipene har følgende restauranter: 
The Grand Dining Room - Skipets elegante hoved-spisesal ombord serveres forretter som Sturgeon Caviar og Foie Gras, og til hovedrett kalv, hummer og Black Angus Beef. Nye menyer hver kveld.
Terrace Cafè - Uformell og avslappende atmosfære. Man kan både sitte inne eller utendørs. Servering både til frokost, lunsj og middag. 
Waves - Alfresco Dining på soldekk. Kanskje det eneste rederiet hvor man til lunsj kan nyte «The Kobe Burger with black truffle sauce» og «The Surf & Turf» med hummer og filet mignon?

I tillegg til overnevnte spisesteder har også skipene flere spesialitetsrestauranter. Man betaler ikke cover charge, men det er populære restauranter så vi anbefaler å forhåndsreservere. Ved bestilling av cruiset får man en dato hvor man kan forhåndsreservere et visst antall ganger i hver restaurant, beroende på hvilken lugarkategori man bor i og lengde på cruiset.

Regatta, Insignia, Nautica - spesialitetsrestauranter

Polo Grill - Klassisk steakhouse med hvite linduker og høyryggede skinnstoler.  
Toscana - Autentisk italiensk restaurant hvor menyen er en ren feiring at det italienske kjøkken. 

Sirena - spesialitetsrestauranter
Tuscan Steak - Italienskinspirert steakhouse 
Red Ginger  -  Asiatisk restaurant
Jaques Bistro - Hovedspisesalen gjøres til lunsj om til en fransk bistro

Marina og Riviera - spesialitetsrestauranter
Polo Grill - Klassisk steakhouse med hvite linduker og høyryggede skinnstoler.  
Toscana - Autentisk italiensk restaurant hvor menyen er en ren feiring at det italienske kjøkken. 
Jaques - En Paris inspirert bistro som bærer navnet til den franske anerkjente kokken Jaques Pepin. I hoved-spisesalen på de fire andre skipene tilbys signatur-rettene fra Jaques. 
Red Ginger - Asiatisk restaurant med fantastiske smakfulle retter. I hoved-spisesalen på de fire andre skipene tilbys signatur-rettene fra Red Ginger.
Privèe - En eksklusive og privat middagsopplevelse for opptil 8 personer i eget lokale. Man velger retter fra menyene i Polo Grill og Toscana. Cover charge, reservasjon anbefales.
La Reserve - En helaften med 7 retters gourmet middag inkludert tilpassede viner. Velg mellom tre ulike 7 retters menyer (USD 100-170 p.p.) Reservasjon anbefales
Bon Appétit Culinary Center - Lyst å lære å lage mat? Bli med på «kokkeskole» om bord. Profesjonelle kokker holder demonstrasjoner samt man selv får lage mat  på «skolekjøkkenet» om bord. På utvalgte cruise er det også Culinary Discovery Tours hvor man blir med kokkene i land og besøker mat markeder, vingårder, restauranter etc. Cover charge, reservasjon anbefales.

 

 

 

Cruisetilbud fra Oceania Cruises:

VÅR 2022 - Fly & Cruise i Middelhavet for voksne

VÅR 2022 - Fly & Cruise i Middelhavet for voksne

Vi har håndplukket fire seilinger i april og mai med kvalitetsrederiet Oceania Cruises - perfekt for voksne som liker god mat og drikke i avslappende omgivelser. Priser fra kr 24 950 pr pers. for 10 netters cruise Roma-Barcelona 15. april 2022 inkludert flyreise fra Oslo og en overnatting sentralt i Roma før cruiset!

Les mer
Høstcruise 2021 i Middelhavet med flotte Marina - Perfekt for voksne!

Høstcruise 2021 i Middelhavet med flotte Marina - Perfekt for voksne!

Monica fra Cruisespesialisten har nylig vært på cruise med Marina - les mer om hennes opplevelser ombord! Trygt og godt, alle er fullvaksinert, færre gjester ombord og godt med plass! Lengter du etter å dra på cruise? Nå har du sjansen på en av de mange flotte rutene i Middelhavet i oktober eller november! Oceania Cruises - Perfekt for voksne som liker god mat og drikke i avslappende omgivelser! 

Les mer
Ta en titt på lekre Vista! Oceania Cruises sitt nyeste skip

Ta en titt på lekre Vista! Oceania Cruises sitt nyeste skip

Vista vil ha sin første seiling i begynnelsen av 2023, salget åpner 15. september i år. Når ruter er klare oppdaterer vi websiden vår - inntil da er det bare å nyte bildene og drømme seg bort! Oceania Cruises - Passer perfekt for voksne som liker elegante omgivelser og fokus på godt mat og drikke!

Les mer
APRIL TIL OKT 2022 - Utvalgte godbiter i Middelhavet

APRIL TIL OKT 2022 - Utvalgte godbiter i Middelhavet

Er du på jakt etter et flott cruise i Middelhavet neste vår/sommer, så kan Oceania Cruises være det du ser etter! Passer perfekt for voksne som liker god mat og drikke i avslappende omgivelser. Se våre utvalgte seilinger i perioden april til oktober 2022! Fri kansellering opptil 4 måneder før avreise! 

Les mer