Silversea
Silversea
11

Silversea

Nyt det beste av det beste

  • Anerkjent luksusrederi med mindre skip og all- inclusive konsept ombord
  • Åtte cruiseskip og fire ekspedisjonsskip med ruter over hele verden
  • Rederiet for deg som ønsker service, mat og cruiseopplevelser i verdensklasse

Om Silversea
Silversea er et anerkjent luksusrederi med et all inklusive konsept hvor man blant annet har mat og drikke av høy kvalitet inkludert samt butler i alle suitene. Skipene er små og meget elegante, fra 296 opp til 596 gjester, noe som fører til god plass, ingen kø og alltid en fra personalet tilgjengelig til å hjelpe gjestene. I tillegg har Silversea ekspedisjonsskip som seiler til unike destinasjoner over hele verden.

Atmosfære
Nyt livet i rolige omgivelser omgitt av ett mannskap i toppklasse som er der for å gjøre din ferie mest mulig behagelig. Ingen fast bordsetning i restaurantene, så man står fritt til å spise når man ønsker innenfor åpningstidene, og om man vil sitte alene eller sammen med andre gjester. Det er underholdning om bord av høy kvalitet, men i mindre skala enn på de store skipene.

Appellerer til

Et cruise med Silversea passer for de som ønsker mat og service i ypperste klasse i ett elegant miljø. Skipene appellerer til reisende som vil til eksotiske destinasjoner og mindre havner. Ingen barnefasiliteter ombord.

Påkledning
På dagtid er det uformell påkledning. På kveldstid kler man seg klassisk elegant. Noen kvelder vil det være mørk dress/smoking til herrene og kjole til damene.

Bespisning
Frokost, lunsj og middag serveres enten i hovedrestauranten The Restaurant eller i La Terrazza hvor man kan spise ute eller inne. De ulike skipene har og spesialitets restauranter. I tillegg kan man selvsagt få måltider servert på sin suite, om man ønsker en avslappet og tilbaketrukket kveld.

Skip

Ditt søk resulterte i