CroisiEurope

Om CroisiEurope Cruises
CroisiEurope er et fransk familieeid rederi grunnlagt i 1976 av Gérhard Schmitter. Rederiet rangeres blant de mest velorganiserte både på cruise på Mekong og ikke minst på europeiske vannveier og har opp igjennom årene mottatt flere prestisjefylte utmerkelser for sin gode kvalitet. CroisiEurope har elvecruise av topp kvalitet på Donau, Rhinen, Po, Doro, Main og Mosel blant annet. Rederiet har i tillegg et sjøgående cruiseskip som cruiser Kroatia, Montenegro og Italia. 
Rederiet har en del Premium skip som er av en høyere standard og kvalitet enn de andre skipene i flåten, i presentasjonen under vil det stå beskrevet om et skip er i Premium klassen. 

Atmosfære om bord
Atmosfæren er rolig og elegant. Skipene er lyse, moderne og velutstyrte elvecruisebåter utstyrt med soldekk, panoramarestaurant og bar, treningsrom og butikk. Lugarene er bekvemme og med store panoramavinduer – de fleste med en liten fransk balkong! Av disse skipene er 8 Premium skip med litt høyere kvalitet en de øvrige i flåten

Appellerer til
CrosiEurope passer for det voksne publikum som ønsker en kulturell, opplevelsesrik og rolig ferie. Her er det lett å finne roen mens landskapet passerer rett utenfor vinduet!

Påkledning
På dagtid er det uformell påkledning. Til middag kler man seg klassisk. På kapteinens aften har herrene gjerne på dress og damene passende antrekk.

Bespisning
Helpensjon inkludert i cruiseprisen. På de fleste cruise er også all drikke(unntatt champagne og viner fra vinkartet) og wifi med i prisen. Det er ingen formelle kvelder, men man har vanligvis en kapteinens velkomst middag og/ eller en avskjedsmiddag.