Princess Cruises


Om Princess Cruises
Princess Cruises er et av verdens største rederier med spennende seilinger over hele verden.
Rederiet feiret i 2015 sitt 50 års jubileum noe som betyr kvalitet og kunnskap, dette gjenspeiler seg både om bord og i land på de mange landutfluktene samt spennende landprogrammer før og etter cruiset. De 17 skipene i rederiets flåte er av ulik størrelse, fra det minste skipet med 670 gjester, flere skip i mellomstørrelse på cirka 1 900-2 500 gjester til de nyeste og største med 3 600 gjester, så her er noe for en hver smak! 

Atmosfære om bord
Princess Cruises tilbyr sine gjester en sofistikerte og luksuriøse følelse. Selv om bord på de større skipene vil man oppleve en hyggelig og intim atmosfære da restauranter og bassengområder om bord er små og mange. Man har tilgang til flotte show, levende musikk, vinsmaking, elegante butikker, lekre restauranter, spa, treningsstudio etc.

Appellerer til
Princess Cruises appellerer hovedsakelig til det voksne publikum på grunn av de mange og eksotiske seilingene over hele verden og den intime atmosfæren ombord. Princess Cruises har mange trofaste gjester som vender tilbake gang etter gang.
På de større skipene i Middelhavet og Karibien er det flotte barne/ungdomsklubber med et omfattende aktivitetstilbud, så om man ikke ser viktigheten av barnebasseng kan dette være et fint alternativ for familier.

Påkledning
På dagtid er det uformell påkledning. På syv netters cruise vil det være en til to formelle kvelder hvor herrene kler seg i dress/smoking og damene i passende antrekk. Gjerne tre formelle kvelder på de lenger cruisene.

Bespisning
I hoved spisesalen kan man til middag velge mellom fast bord tidlig (main) kl. 18.30 eller sent (late) 20.30. I tillegg tilbys Anytime hvor man har ikke fast bord, men kommer når man ønsker innenfor hoved- restaurantens åpningstider. Frokost, lunsj og middag kan man spise både i buffetrestaurant og hoved spisesal. I tillegg finnes en del andre spisesteder samt spesialitetsrestauranter med cover charge. Romservice er også tilgjengelig, avgift kan forekomme.