Royal Caribbean
27

Royal Caribbean

Fantastisk utvalg av aktiviteter og underholdning for både barn, voksne og besteforeldre. Verdens største cruiseskip.

  • Utnevnt til beste rederi 19 år på rad
  • Innovative og gøye skip
  • Høy kvalitet på underholdning og aktiviteter

Royal Caribbean leverer verdensledende opplevelser innen mat, aktiviteter og underholdning ombord på verdens største og mest innovative cruiseskip som kan sammenliknes med en flytende by. Rederiet er stolte over å ha blitt kåret til verdens beste rederi i totalt 19 år på rad.

På mange av Royal Caribbeans skip finner du ulike «nabolag» med ulike fasiliteter og tema. Som den grønne oasen Central Park, imponerande underholdning i Aquateatern samt restaurantene og butikkene i Royal Promenade. Det fins også store bassengområder, badeland og actionbassenger med vannsklier og surfebølger. Hvis du ønsker å lade batteriene, anbefaler vi et besøk til solariumsbassenget, et stilleområde med boblebad og basseng for voksne eller en herlig behandling i det beroligende Vitality SpaSM.

Alle aktivitetene gjør et cruise perfekt også for å reise sammen med storfamilien. Siden alt skjer på samme skip, kan alle gjøre det de har mest lyst til på dagtid, og møtes til et hyggelig måltid om kvelden. Win, Win for alle!

På et cruise med Royal Caribbean får du muligheten att besøke opptil seks forskjellige destinasjoner på en uke. De mest populære seilingene besøker ikoniske steder i Middelhavet eller eksotiske drømmeøyer i Karibien. Men med over 270 destinasjoner er det er valgmulighetene mange. Hvor vil du seile? Vi hjelper deg å finne det rette cruiset!

Hva tilbyr RCCL?

Innovativ flåte
Uansett hvilket skip du velger å reise med, er dette en flåte fylt med unike fasiliteter

Skip

Ditt søk resulterte i