MS Spitsbergen

Sommer 2016 får du en unik sjanse til å bli med på en helt spesiell reise langs kysten. Hurtigruten sitt nye skip MS Spitsbergen vil ta deg med på mange unike plasser langs norskekysten.

MS Spitsbergen vil starte sine seilinger i mai 2016, og vil da seile parallelt med MS Lofoten, hun vil stoppe i alle havnene som MS Lofoten stopper i på dagtid.

MS Spitsbergen vil ikke stoppe på havnene vi vanligvis stopper i om natten, dette vil gi deg mer tid i havnene på dagtid. Alle utfluktene våre vil være tilgjengelige, og MS Spitsbergen vil følge Hurtigrutens sesongkonsept, som betyr at du kan få oppleve Lyngenfjorden i mai. I tillegg vil hun også seile inn i Geirangerfjorden på nordgående seiling hele perioden.

MS Spitsbergen Skipet er moderne og miljøvennlig, og vi vil gjøre ytterligere forbedringer for å redusere utslipp og drivstofforbruk. MS Spitsbergen vil bli utrustet for seilinger i arktiske farvann. Størrelsen og manøvreringsevnen til den nye skipet er perfekt for seilinger langs kysten. MS Spitsbergen vil gi deg som en gjest en enda nærmere opplevelse av naturen. TILLBERG DESIGN of SWEDEN – et verdensledende firma innen marine arkitekt og interiørdesign har stått for det innvendige interiøret.

Skipsfakta:

Bygget 2009/total renovert i 2016
320 passasjerer
7 025 bruttotonn